..

A 2018 A 2017 A 2016 A 2015 A 2014 A 2013 A 2012 A 2011

A 2010

A 2009 

E "" 2015

Το φιναλ ιτ παδων (παιδι κτω των 16 χρνων) αναβλθηκε για τις 10 Ιανουαρου λγω πνθους για τον αδκητο χαμ του προδρου της "Πνευματικς Στγης Περιστερου" Αντωνου Μπλλου. Η σκακιστικ οικογνεια χασε να σημαντικ μλος της. Συλλυπητρια στους οικεους του εκλιπντος και στο σωματεο του. 

 

Τα φιναλ -ιτ των ομδων Παμπαδων (παιδι κτω των 12 χρνων) Αττικς στο σκκι ταν τουρνου τριν μνο γρων (27, 28 και 29 Δεκεμβρου), που συμμετεχε και ο Ζνωνας. γινε στο εντευκτριο του "ΑΟ Τρεις Αστρες", και ταν οι τελευταοι αγνες του 2015.  

 

Χριστουγεννιτικοι διαγωνισμο λσης σκακιστικν προβλημτων με μορφ τηλεπαιχνιδιο (Solving show) γιναν για τα παιδι του ΖΗΝΩΝΑ την Παρασκευ 17 και το Σββατο 18 Δεκεμβρου (ρες 5, 6.30 και 8 μμ) στο εντευκτριο του συλλγου. Απονεμθηκαν μετλλια στους τρεις πρτους κθε διαγωνισμο και κπελλο στο νικητ των δσκολων διαγωνισμν (ρα 8). 

Φωτογραφες απ τις απονομς του διαγωνισμο της Παρασκεης

 

Φωτογραφες απ τις απονομς του διαγωνισμο του Σαββτου 

 

Στην πρτη θση τερμτισε η ομδα του Ζνωνα στον μιλο του κυπλου Αττικς Σπρος Μπκος  

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ» 2015

Διαβστε εδ για τον Σπρο Μπκο 

Κληρσεις-Αποτελσματα:Group A, Group C

 

Στην δετερη θση γενικς κατταξης ο Καλαφτης Βαγγλης και στην πρτη και δετερη θση στη κατηγορα κτω των 8 χρονν τερμτισαν οι πακτες του Ζνων, Παναγιωτπουλος Εμμανουλ και Παπαουλκης Ισδωρος στο ανοικτ τουρνου -12 του Πανιωνου 

 

O "Ζνωνας" στο Λονδνο, με τους σκακιστς του Θανσης Τσνας και γγελος Γεωργακπουλος 

 

Την τρτη θση πρε ο Ηλας Ροινς στον 14ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ του ΟΠΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - RAPID A (>1600)

 

Ο Πρης Λουτραγτης γινε πρωταθλητς Ελλδος στο Blitz (γργορο σκκι) στη κατηγορα κτω των 14 χρονν που πραγματοποιθηκε την επμενη μρα απ το Παγκσμιο νων στη Χαλκιδικ. 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΞΑΝΑ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ

Το χρυσ κορτσι του 2013 (Παγκσμια Πρωταθλτρια Κορασδων μχρι 14 ετν, και αργυρ μετλλιο το 2014 στο Παγκσμιο Πρωτθλημα μχρι 16 ετν) πτυχε να σπουδαα δικριση για την Ελλδα και το ελληνικ σκκι στα παγκσμια ατομικ πρωταθλματα εφβων – νεανδων, παδων – κορασδων (8,10,12,14,16 και 18 ετν) που διοργνωσε η Παγκσμια Σκακιστικ Ομοσπονδα στη Χαλκιδικ.

Απ τον Ζνων Γλυφδας συμμετεχαν τρα παιδι, ο Δημτρης Λουτραγτης στην κατηγορα -16 χρονν ,ο Πρης Λουτραγτης στην κατηγορα -14 χρονν και ο Μριος Λουτραγτης στην κατηγορα -12 χρονν.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2015 

Κυριακ 8/11 15/11 22/11 29/11 6/12 13/12

Κληρσεις-Αποτελσματα 

 

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (-12 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2015 ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2015

Κυριακ 18/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11 ρα 10:30

Κληρσεις-Αποτελσματα: (-12 ΕΤΩΝ), (-16 ΕΤΩΝ)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (-8 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2015

Κυριακ 11/10,18/10,25/10,1/11,8/11 ρα 10:30 

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Ζνων Γλυφδας μετ απ 7 γρους με λλες 30 ομδες στην τελικ φση του 43ου Πανελλνιου Οµαδικο Πρωταθλματος Α Εθνικς Κατηγορας που γινε στο Ρο της Πτρας κατφερε για λλη μια χρονι να παραμενει στην μεγλη κατηγορα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κληρσεις-Αποτελσματα

 

 

Την πρτη θση πρε ο Λουτραγτης Δημτρης στο 2ο Ελβετικ τουρνου ρπιντ στο Χολαργ.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΖΗΝΩΝΑ", ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

 

Το Φθινπωρο ξεκιν και ο Λεκιππος, ο νος σκακιστικς σλλογος. Ο φιλσοφος Λεκιππος ταν μαθητς του Ζνωνα

O 9χρονος πρωταθλητς του "Ζνωνα" Κστας Μπασινς αγωνστηκε στο "Φυσιολατρικ Τουρνου" της Νκαιας. Την Τρτη 23 Ιουνου παιξε με το Γκρι Κασπροβ σε σιμουλταν(πολλ παιδι ταυτχρονα)και, μετ, αγωνστηκε στο φετιν Πανελλνιο Πρωτθλημα κτω των 10 χρνων. Στο Πανελλνιο πρωτθλημα κτω των 8 χρνων αγωνστηκαν και τα παιδι του "Ζνωνα" Ισδωρος Παπαουλκης και Εμμανουλ Παναγιωτπουλος, καθς και η Μυρτ Μποζα στο πρωτθλημα κοριτσιν κτω των 14 χρνων. Ο Εμμανουλ αγωνζεται και σε θεριν τουρνου, που ακολουθον.

 

H OMΑΔΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ "ΖΗΝΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" ΑΝΗΛΘΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ

ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ.

THΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΟΚ - ΑΟΥΤ, ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ. Ο "ΖΗΝΩΝΑΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ link, OI ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ , Ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗ 2η ΚΑΙ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ SOLVING SHOW. ΜΕΤΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ" ΣΚΑΚΙ (ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ). ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.

Tα αποτελσματα των Μαθητικν αγνων της Γλυφδας 2015 : Νπια, Α' δημ, Βδημ, Γδημ, Δδημ, Ε'δημ, ΣTδημ, Γυμνσια. Οι πρτοι πραν προκρσεις στον Τελικ Αττικς, που γινε στις 22 Μαρτου στο " The Mall" Αμαρουσου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

41 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ANTAΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! .Τα αποτελσματαΤα πρτα σχολεα προκρθηκαν στους Tελικος ομαδικος σχολεων Αττικς , που γιναν στις 21 Μαρτου, στο " The Mall" Αμαρουσου μαζ με τους ατομικος σχολικος Αττικς.

Μετ απ νες προκρσεις, πολλ παιδι παιξαν στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ 2015(ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ). ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ "ΖΗΝΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ", ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΒΓΗΚΕ 2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ) Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (που σηκνει Κπελλο στη δεξι φωτογραφα) ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ANOIKTOΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Α', Β' και Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ" ΗΡΘΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΣ (Στο μσο της αριστερς φωτογραφας, δπλα στον αδελφ του Παναγιτη και το Γιννη Τζαντο).

Το νο τος ξεκνησε με την πρτη θση του σκακιστ του Ζνωνα Κστα Μουρογιννη (αριστερ στη φωτογραφα)στο Ατομικ Πρωτθλημα Αττικς κτω των 18 ετν. Στην 5η θση του διου πρωταθλματος νας λλος σκακιστς του Ζνωνα, ο Σωτρης Τσοπτσης.

Την Κυριακ 23 Ιουνου 2013 , η ομδα πινγκ-πονγκ του "Ζνωνα" πρε τη 2η θση στο Πανελλνιο Ομαδικ Πρωτθλημα παμπαδων 2013, χρη στους νεαρος Φλιππο-Ισωνα Κορδοτη και Μιχλη Διαμαντπουλο. O Μιχλης "εν δρσει" στη διπλαν φωτογραφα. Τους δυ πακτες μαζ θα δετε στην τελευταα φωτογραφα αυτς της ιστοσελδας, μαζ με τον ακοραστο προπονητ Γιννη Κορδοτη και τον επσης ακαταπνητο πιγκπονστα Θανση Χειμων.

Στο επσημο πρωτθλημα τβλι του δμου Γλυφδας, ο σκακιστς του Ζνωνα Θδωρος Δημητριδης νκησε στον τελικ και αναδεχτηκε πρωταθλητς της πλης.